Over Ons

       container modificatie

Ons bedrijf:

Crane Container BV heeft als core business het produceren, modificeren en ontwikkeling van transport en opslag systemen. Denk hierbij aan de Kraancontainer®

kraancontainer cranecontainer tipping-bin welke reeds 30 jaar een veel gebruikt product is in de bouw, verder zijn wij een gerenomeerd bedrijf als het gaat om modificeren van bijv. de Zeecontainers wat ook mag blijken uit onze lijst met mooie referenties.

 

Enkele van deze referenties: Caterpillar, Linde heftrucks, TNO, Nintendo, PON, Hyundai, Jaegermeister etc.Klik hier voor een overzicht.

Daarnaast is bij onze relaties steeds meer de vraag ontstaan om kwaliteitief hoogwaardige transport en opslag systemen te leveren. Om het overzicht en onderscheid tussen wat wij zelf ontwikkelen en wat wij importeren of verhandelen te behouden zijn wij een site aan het ontwikkelen die zich speciaal op verkoop/toelevering van kwalitatief hoogwaardige producten aan de Offshore, Industrie en bouw gaat richten. Door onze directe import en netwerk kunnen wij hierin zeer concurerend aanbieden!

Service:

Crane Container BV kan met haar technische dienst ook keuringen reparatie en onderhoud van uw materieel en machines verrichten en eventueel beheren en in opslag nemen. Ook voor onderdelen van Units, containers, tank containers en trailers kunnen wij u van dienst zijn.